13 Mart 2009 Cuma

Ne yapıyorum ben?

Hergün zihnimizden binlerce şey geçiyor. Kişisel gelişim diyoruz, farkındalık diyoruz, aslında ne yapmaya çalışıyoruz? Zihnimiz bize neler söylüyor, bunların farkında olmaya. Farkedelim ki, dönüştürebilelim. Dönüştürelim de neye dönüştürelim? Sevgiye, koşulsuz sevgiye.


İşte ben kendi kendime bunu yapmaya çalışıyorum: Dinlemeye


Yardımcılarım da var tabii: Reiki, meditasyon, yemek yapmak, örgü örmek, rüyalarım; meğer ki o anda onu yapmak istiyor olalım.


Niyetim o ki, neler dinledim, sizlerle paylaşayım. Bir adım atmışsam bileyim. Arada es vereyim, araçları sorgulayalım...


Bakalım neler çıkacak ortaya.

2 yorum:

  1. Bahar cigim cok sukur artik yazabiliyorum. Oncelikle sayfani cok begendimi ve okurken cok huzur duydugumu soylemeliyim. Bu arada farkindalikla ilgili olarak anlattigin etek hikayesi inanilmaazzzzzz. Yasamis olduguna inanmak istemedim:))))

    Adimlarla ilgili nefesle ilgili yazdiklarina inan dikkat edecegim. Eminim ki butur bir egzersiz daha fazla tad almama yardimci olacaktir hayattan.

    Hayirli olsun tekrar.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Esin'cim, kendime yardımcı olmaya, kafamı toplamaya, zihnimi dinlemeye çalışırken, bunlar dökülüverdi parmaklarımdan. Bakalım nasıl devam edecek, ben de bilmiyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...